Hem » Skydd & Ortoser » Underben & hälsena » Hälseneinflammation

Hälseneinflammation

Hälseneinflammation - hälseneskydd och skor med rullsula

Skydd, ortoser och skor med rullsula vid hälseneinflammation (akillestendinos). Hälseneinflammation kallas den skada som drabbar senan mellan vadmusklerna och hälbenet. Den innebär stelhet och smärta vid första stegen på morgonen och efter vila samt vid aktivitet som promenader, löpning och hopp. Vanligtvis blir hälsenan lite förtjockad och öm att ta på. En ortos med komprimerande partier kan hindra svullnad, stimulera cirkulationen och leda till mindre besvär och därmed till en ökad aktivtetsförmåga. Skor med rullsula, så kallad rocker-sula innebär minskad belastning på hälsenan under gångfasen vilket kan minska smärta och förbättra promenadsträckan. Även Skor med särskilt mjuk sula, som Joyas mest dämpade sulor, kan minska smärtan vid steget då stötkraften från underlaget minskas. 

Produkter
12 36 72
 • Hälseneskydd som ger skönt skydd med både kompression och vävnadsstimulering för dig med hälseneinflammation och smärta från hälsenan. Flera storlekar för optimalt stöd och komfort.
  1 299 SEK
 • ID Casual med rull-sula i kombination med en väldämpade sulpartier ger unik komfort och egenskaper.
  2 395 SEK
 • ID Casual M med rull-sula i kombination med en väldämpade sulpartier ger unik komfort och egenskaper.
  2 395 SEK
 • Vår populäraste sandal. Capri Black i svart nubuk och textil är extremt mjuk och skön att gå i. Sulan har en svagt rund form vilket ger maxialt stötdämpning samt en varierad belastningsbild där mus...
  1 495 SEK
 • Vår populäraste sandal i ny utformning. Cairo Black är extremt mjuk i hälen och sulan har en svagt rund form vilket ger maxialt stötdämpning samt en varierad belastningsbild där muskelarbete stimul...
  1 595 SEK
 • Presentkort för hälsa och aktivitet. Köp den bästa presenten till nära och kära, ett presentkort som hjälper till aktivitet, friskhet och välmående!
  från 100 SEK