Fri frakt    Leverens inom 1-3 dagar    30 dagars öppet köp 

Om oss

Välkommen till Fyseum!

Vi vill hjälpa dig att vara fysiskt aktiv. 

Fysisk aktivitet och rörelse är bästa medicinen 

Fyseum drivs av Nordic Rehab AB(559100-5680)och vi finns på exportgatan 73, 422 46 Hisings Backa. Vår målsättning är att erbjuda ett optimalt omhändertagande för att snabbast möjligt bli lindrad eller botad från smärta, skada och nedsatt aktivitetsförmåga. Rörelse är bästa medicinen för många av våra sjukdomar och för att öka sin livskvalitét. Skydd och hjälpmedel som underlättar detta säljer vi. 

Vårt sortiment av ledskydd, ergonomiska och medicinska hjälpmedel och specialskor är noga utvalt av kunniga fysioterapeuter som vet när skydd skall användas och vad de skall uppnå och har valt produkter av högsta kvalitét, vad gäller både funktion och material, från världsledande tillverkare. Vår målsättning är att med våra varor hjälpa dig att antingen minska risken för skada och överbelastning eller för att bibehålla eller öka din aktivitetsförmåga om du redan befinner dig i en skadeperiod.

Våra varor i respektive segment är väl beprövade i vården eller av idrottare och utvalda för att hjälpa vid de olika skador och smärttillstånd vi drabbas av.

Hitta rätt vara

Sök i fritext eller välj utifrån varugrupp eller kroppsdel i menyn.

Vi vill att du enkelt skall finna rätt hjälpmedel utifrån varugrupp, kroppsdel eller skada och att du med våra hjälpmedel kan klara vardag och träning bättre så att du kan öka eller hålla den aktivitetsnivå du önskar.

Vi har valt de varor vi gillar från följande varumärken; Bauerfeind, Comfortex, Tempur, Joya, Össur, DeRoyal, Mediroyal, The original McKenzie, FS6, Sun-flex.

Har du frågor eller synpunkter?

Om du vill kontakta oss eller om du har du synpunkter våra produkter och vårt innehåll tar vi tacksamt emot detta på vår mail: kundtjanst[at]fyseum.se.

Tips på skadeinformation och vård

Skadekompassen.se  hjälper befolkningen att finna information om sitt sjukdomstillstånd, lämplig egenvård, vilken behandling som bör efterfrågas i sjukkvården samt att vi rekommenderar vårdgivare som är specialiserade på området. 

Skadekompassen hjälper dig med information, egenvård och behandlingsråd vid skador och sjukdomstillstånd i kroppen

Ortomed - Ortopedmedicinsk diagnostik och behandling i Göteborg och Stockholm

Vårdgivarna på Ortomed Göteborg och Stockholm är specialiserade på rörelseorganens skador och sjukdomstillstånd och erbjuder strukturerad undersökning och ett brett omhändertagande i syfte att snabbast möjligt få patienter friska, smärtlindrade och fysiskt aktiva igen. Ortomed erbjuder ortopedisk fysioterapi, diagnostik och behandling, ultraljudsundersökning, olika behandlingsmetoder och idrottsmedicinsk rehabilitering, filmad och videoanalyserad gång- och löpanalys, tillverkning av ortopediska skoinlägg, hälkopp och hälkoppsinlägg.

Ortomed - Ortopedmedicinsk diagnostik och behandling i Göteborg och Stockholm