Fri frakt    Leverens inom 1-3 dagar    30 dagars öppet köp 

Om oss

Välkommen till Fyseum!

Vi vill hjälpa dig att vara fysiskt aktiv. 

Fysisk aktivitet och rörelse är bästa medicinen 

Fyseum drivs av oss, idrotts- och ortopedmedicinskt specialiserade fysioterapeuter, på Ortomed.se och Skadekompassen.se. Vi har sammanlagt 30 års erfarenhet av diagnostisering, behandling och rehabilitering av allt från motions- och arbetsrelaterade skador till sådana uppkomna ur elitidrottarens tuffa vardag. Vår målsättning är att erbjuda ett optimalt omhändertagande för att snabbast möjligt bli lindrad eller botad från smärta, skada och nedsatt aktivitetsförmåga. Rörelse är bästa medicinen för många av våra sjukdomar och för att öka sin livskvalitét. Skydd och hjälpmedel som underlättar detta säljer vi. 

Vårt sortiment av ledskydd, ergonomiska och medicinska hjälpmedel och specialskor är noga utvalt av våra kunniga fysioterapeuter. Vi vet när skydd skall användas och vad de skall uppnå och har valt produkter av högsta kvalitét, vad gäller både funktion och material, från världsledande tillverkare. Vår målsättning är att med våra varor hjälpa dig att antingen minska risken för skada och överbelastning eller för att bibehålla eller öka din aktivitetsförmåga om du redan befinner dig i en skadeperiod.

Våra varor i respektive segment är väl beprövade i vården eller av idrottare och utvalda av oss för att hjälpa vid de olika skador och smärttillstånd vi drabbas av.

Hitta rätt vara

Sök i fritext eller välj utifrån varugrupp eller kroppsdel i menyn.

Vi vill att du enkelt skall finna rätt hjälpmedel utifrån varugrupp, kroppsdel eller skada och att du med våra hjälpmedel kan klara vardag och träning bättre så att du kan öka eller hålla den aktivitetsnivå du önskar.

Vi har valt de varor vi gillar från följande varumärken; Bauerfeind, Comfortex, Tempur, Joya, Össur, DeRoyal, Mediroyal, The original McKenzie, FS6, Sun-flex.

Skadekompassen - symtom, behandling, egenvård

Vi driver även skadekompassen.se där vi hjälper befolkningen att finna information om sitt sjukdomstillstånd, lämplig egenvård, vilken behandling som bör efterfrågas i sjukkvården samt att vi rekommenderar vårdgivare som är specialiserade på området. 

Skadekompassen hjälper dig med information, egenvård och behandlingsråd vid skador och sjukdomstillstånd i kroppen

Ortomed - Ortopedmedicinsk diagnostik och behandling i Göteborg och Stockholm

Vi driver även den ortopedmedicinskt specialiserade mottagningen Ortomed i Göteborg och Stockholm. Våra vårdgivare är specialiserade på rörelseorganens skador och sjukdomstillstånd och erbjuder strukturerad undersökning och ett brett omhändertagande i syfte att snabbast möjligt få våra patienter friska, smärtlindrade och fysiskt aktive igen. Vi bedriver ortopedisk fysioterapi, filmad och videoanalyserad gång- och löpanalys, utprovning av specialskor och tillverkning av ortopediska skoinlägg, hälkopp och hälkoppsinlägg.

Ortomed - Ortopedmedicinsk diagnostik och behandling i Göteborg och Stockholm

 

Har du frågor eller synpunkter?

Om du vill kontakta oss eller om du har du synpunkter våra produkter och vårt innehåll tar vi tacksamt emot detta på vår mail: kundtjanst[at]fyseum.se.