Hem » Skydd & Ortoser » Knä » Knäskydd » GenuPoint - Schlatterband för Schlatter och hopparknä
 • GenuPoint Schlatterband
 • GenuPoint pelott
 • GenuPoint Storlekstabell
 • GenuPoint omkretsmätning

GenuPoint - Schlatterband för Schlatter och hopparknä

1 2 3 4 5
(3.2/5) Baserat på 109 betyg.
Storlek:
349 SEK
349 SEK

Beskrivning & storlekar

Schlatterbandet för Schlatter och hopparknä, ger en effektiv avlastning av smärta från knäskålssenan och dess fäste. 

Det smala stödet är anatomiskt format och placeras direkt under knäskålen. En speciell pelott med fyra gelliknande tryckpunkter har inkorporerats i det stickade materialet. Dessa tryckpunkter ger en riktad verkan kring området runt knäskålssenan och har en avlastande effekt. Varje tryckpunkt är försedd med noppor som ger en lugnande massage i samband med rörelse. De två inre tryckpunkterna styr och stöder senan under belastning. De yttre tryckpunkterna stimulerar och ökar den egna kroppsuppfattningen vilket ger en ökad ledfunktion i knät och en snabbare muskelaktivering.

Det stickade materialet i GenuPoint är elastiskt i endast en riktning. Detta gör att den håller knät på plats vid aktivitet och samtidigt har en perfekt passform. Tack vare kardborrebanden på vardera sida, så kan GenuPoint spännas fast på ett enkelt sätt, och samtidigt kan kompressionen och trycket av pelotten anpassas efter individuellt behov.

Trycket från stödet kan regleras med det steglösa kardborrebandet. GenuPoint kan användas för både höger och vänster knä.

Köp GenuPoint Schlatterband vid: 

Schlatter (Schlatterknä, Morbus Schlatter)
Hopparknä

Skötselråd

Handtvätt, ej sköljmedel, ej torktumling

Storlek och måttagning

Knäskyddet passar både höger och vänster knä och finns i 3 storlekar från storlek 1-3. Man mäter omkretsen runt knät i höjd strax under knäskålen. Använd tabellen nedan för att hitta din storlek. 

Storlekstabell GenuPoint Schlatter hopparknä

Mätinstruktion

Omkretsätning knä - GenuPoint Schlatterband

 

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 12042400070001
Artnr: 12042400070003

Omdöme

Lämna ett omdöme

Uywrq
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma varugrupp

 • Kompressionsstickat knäskydd med skenor och bandssystem ger god komfort och stabilisering av knät i sidled, vid inre och yttre ledbandsskador och sidoinstabilitetsbesvär.
  1 495 SEK
 • För allmänna knäbesvär i vardag och träning. Ett av världens mest köpta knäskydd. Tysk kvalitet med hög komfort. Finns i flera storlekar för optimal kompression och pelottstöd. GenuTrain finns även...
  995 SEK
 • Knäskydd med skenor som ger god stabilisering av knät i sidled, vid inre och yttre ledbandsskador och sidoinstabilitet.
  989 SEK
 • Knäskyddet Patella Lux stabiliserar knäskålen och används vid patella luxation (knäskål ur led), främre knäsmärta och patellofemoral smärta.
  729 SEK