Hem » Skydd & Ortoser » Armbåge » Tennisarmbåge

Tennisarmbåge

Här finner ni armbågsskydd och ortoser vid tennisarmbåge (lateral epikondylit). Våra armbågsskydd och ortoser för tennisarmbåge ger avlastning och minskar smärta, vilket underlättar vardagsaktivitet och arbete.

Tennisarmbåge (lateral epikondylit)

Tennisarmbåge (lateral epicondylit) kallas den skada som ger smärta på armbågens utsida. Smärtan beror på överbelastning av handledsböjarmusklernas fäste på utsidan av armbågen. Skadan kan hålla i sig länge och den svarar tyvärr ibland mindre bra på olika behandlingar. Skydd och ortoser som avlastar handleden och dessa muskler brukar dock ge bra stöd och leda till mindre besvär och göra det lättare att klara vardagen och aktiviteter under utläkningen. 

Produkter
12 36 72
 • EpiTrain är ett kompressionsstickat armbågsskydd för dig med musarm, tennisarmbåge, muskelvärk eller överbelastning i armbåge. Finns i flera storlekar för optimalt stöd och komfort.
  819 SEK
 • EpiPoint är en av marknadens populäraste skydd vid tennisarmbåge och golfarmbåge. Justerbart skönt stöd/tryck över muskel och senfäste på armbågens in- eller utsida.
  599 SEK
 • Tennisarmbågsbandaget EpiCon Epikondylitbandage sitter bra och ger en anpassad avlastning vid tennisarmbåge och golfarmbåge.
  339 SEK
 • Presentkort för hälsa och aktivitet. Köp den bästa presenten till nära och kära, ett presentkort som hjälper till aktivitet, friskhet och välmående!
  från 100 SEK