Hem » Skydd & Ortoser » Armbåge

Armbåge

Armbågsskydd och ortoser vid smärta i armbågen. Skydd av hög kvalitet som lindrar och stödjer armbågen vid musarm, tennisarmbåge och golfarmbåge. Armbågens led och vävnader drabbas lätt av överbelastning. Vanligast är smärta på armbågens utsida eller insida beroende på tennisarmbåge eller golfarmbåge, men allmän överbelastning av armen (musarm) är också vanligt. Tennisarmbåge kan göra ordentligt ont och skadan svarar ibland dåligt på behandling. Våra armbågsortoser och skydd ger stöd och leder till minskade besvär och underlättar för dig att bättre klara arbete, vardag och aktivitet. Våra armbågsortoser har god passform och är justerbara samt tillverkade av material som klarar att användas dagligen.

Produkter
12 36 72
 • EpiTrain är ett kompressionsstickat armbågsskydd för dig med musarm, tennisarmbåge, muskelvärk eller överbelastning i armbåge. Finns i flera storlekar för optimalt stöd och komfort.
  819 SEK
 • EpiPoint är en av marknadens populäraste skydd vid tennisarmbåge och golfarmbåge. Justerbart skönt stöd/tryck över muskel och senfäste på armbågens in- eller utsida.
  599 SEK
 • Tennisarmbågsbandaget EpiCon Epikondylitbandage sitter bra och ger en anpassad avlastning vid tennisarmbåge och golfarmbåge.
  339 SEK
 • Tennisarmbågsband EpiCon NeoTex är ett tunt och smidigt epikondylitbandage med individuellt anpassad avlastning vid tennisarmbåge och golfarmbåge.
  229 SEK
 • Presentkort för hälsa och aktivitet. Köp den bästa presenten till nära och kära, ett presentkort som hjälper till aktivitet, friskhet och välmående!
  från 100 SEK