Hem » Skydd & Ortoser » Armbåge » Golfarmbåge

Golfarmbåge

Armbågsskydd för golfarmbåge. Golfarmbåge, som även kallas medial epikondylit, ger smärta på insidan av armbågen. Skadan beror på överbelastning av fästet för handledens böjarmuskler. I vården erbjuds olika behandlingsalternativ som akupunktur, stötvågsbehandling och instruktion av eccentrisk träning. Armbågsskydd och ortoser kan ge avlastning och lindring och underlätta vardag och aktivitet.Våra utvalda skydd och ortoser för armbågen stödjer och avlastar vävnaderna vilket brukar leda till mindre besvär och underlätta för dig som drabbad att vara aktiv. Skydden har god passform och är justerbara samt tillverkade av microfibermaterial som är extra töjbart, luftgenomsläppligt och fuktavstötande för att kunna användas dagligen. Det anatomiskt formstickade skyddet ger komprition och stöd där det ska och är mjukt där det skall för att undvika veck och stasning.

 • EpiTrain är ett kompressionsstickat armbågsskydd för dig med musarm, tennisarmbåge, muskelvärk eller överbelastning i armbåge. Finns i flera storlekar för optimalt stöd och komfort.
  1 095 SEK
 • EpiPoint är en av marknadens populäraste skydd vid tennisarmbåge och golfarmbåge. Justerbart skönt stöd/tryck över muskel och senfäste på armbågens in- eller utsida.
  849 SEK
 • Tennisarmbågsbandaget EpiCon Epikondylitbandage sitter bra och ger en anpassad avlastning vid tennisarmbåge och golfarmbåge.
  339 SEK
 • Presentkort för hälsa och aktivitet. Köp den bästa presenten till nära och kära, ett presentkort som hjälper till aktivitet, friskhet och välmående!
  från 100 SEK