Hem » Skydd & Ortoser » Armbåge » Armbågsskydd

Armbågsskydd

Armbågsskydd av högsta kvalitet och funktion. Armbågsskydden har en avancerad konstruktion för att uppnå optimalt stöd, kompression och komfort för din arm och armbåge vid tennisarmbåge, musarm, golfarmbåge eller annan överbelastning och muskelvärk. Varorna är noga utvalda av våra ortopedmedicinskt specialiserade fysioterapeuter. 

Produkter
12 36 72
 • EpiTrain är ett kompressionsstickat armbågsskydd för dig med musarm, tennisarmbåge, muskelvärk eller överbelastning i armbåge. Finns i flera storlekar för optimalt stöd och komfort.
  819 SEK
 • EpiPoint är en av marknadens populäraste skydd vid tennisarmbåge och golfarmbåge. Justerbart skönt stöd/tryck över muskel och senfäste på armbågens in- eller utsida.
  599 SEK
 • Tennisarmbågsbandaget EpiCon Epikondylitbandage sitter bra och ger en anpassad avlastning vid tennisarmbåge och golfarmbåge.
  339 SEK
 • Tennisarmbågsband EpiCon NeoTex är ett tunt och smidigt epikondylitbandage med individuellt anpassad avlastning vid tennisarmbåge och golfarmbåge.
  229 SEK
 • Presentkort för hälsa och aktivitet. Köp den bästa presenten till nära och kära, ett presentkort som hjälper till aktivitet, friskhet och välmående!
  från 100 SEK