Hem » Skydd & Ortoser » Handled & hand » Handledsskydd

Handledsskydd

Handledsskydd av hög kvalitet och funktionalitet för att ge stöd, avlastning, komprimering och smärtlindring för dig som drabbats av karpaltunnelssyndrom, artros, handledssmärta, överbelastning av handled och senor, De quervain eller annan smärta i handleden.

Handledsskydd med extra stabilisering av handled

Önskas extra stabilitet för handleden rekommenderar vi handledsskydd ManuLoc, vilket är vårt högkvalitativa skydd samt Manex Radius Lång eller Manex Basic Stabil 

Stabliserande handledsskydd med viss flexibilitet i handled

Vårt högkvalitativa val är ManuTrain och övriga är Manex Basic och Manex Radius Kort.

 • Ett handledsskydd som med skön kompression och justerbar skena stödjer handleden men avlastar nerver och kärl. För dig med artros, karpaltunnelsyndrom och smärta i handled. ManuTrain är något flexi...
  1 095 SEK
 • Ett stabilt handledsskydd som fixerar handleden men tillåter griprörelse. Rekommenderas vid Karpaltunnelsyndrom och större besvär i handled.
  990 SEK
 • Ett välbeprövat och omtyckt handledsstöd för stabilisering av handleden som samtidigt tillåter griprörelse. Rekommenderas vid Karpaltunnelsyndrom och överansträngd handled.
  425 SEK
 • Ett simpelt och smidigt handledsstöd för stabilisering av handleden som är populärt att använda vid sporter såsom tennis och golf.
  195 SEK
 • Ett välbeprövat, klassiskt handledsstöd med extra god stabilisering av handleden som samtidigt tillåter griprörelse. Rekommenderas vid Karpaltunnelsyndrom och överansträngd handled.
  583 SEK
 • En ny modell av handledsskydd för stabilisering och stöd både dorsalt och palmart/volart. Rekommenderas då ökad stabilitet behövs och som avlastning vid tennisarmbåge.
  298 SEK
 • Ny modell av stabiliserande handledsortos för stöd både dorsalt och palmart/volart. Ger mer stöd än Manex Radius Kort. Rekommenderas då ökad stabilitet behövs.
  339 SEK
 • Presentkort för hälsa och aktivitet. Köp den bästa presenten till nära och kära, ett presentkort som hjälper till aktivitet, friskhet och välmående!
  från 100 SEK