Hem » Skydd & Ortoser » Knä » Knäartros

Knäartros

Knäskydd och skor vid knäartros. Knäartros är ett sjukdomstillstånd där en gradvis nedbrytning av brosket i leden leder till stelhet, belastningskänslighet och värk. Den bästa behandlingen är fysisk aktivitet och träning på en lagom nivå och våra skydd är framtagna för att underlätta för dig att vara fysiskt aktiv och träna ditt knä bättre. 

Knäartros - knäskydd med stöd och avlastning. 

Våra utvalda knäortoser och knäskydd stödjer och avlastar vävnaderna runt knät vilket leder till mindre besvär och underlättar för dig att klara vardag och vara aktiv. Knäskydden har god passform och är justerbara samt tillverkade av microfibermaterial som är extra töjbart, luftgenomsläppligt och fuktavstötande för att kunna användas dagligen. Våra premiumskydd från Bauerfeind är avancerat formstickade så att de komprimerar där de ska och är mjuka i knävecket för att undvika veck. De har inbyggda pelotter för ökad kompression samt neurosensorisk- och motorisk stimulering samt att de har kompressionsreducerande kantzoner vilket minskar risken att ortosen stasar.

knäartros och skor

Specialdämpade skor reducerar stötkraften upp i leden, vilket ofta leder till minskad smärta och direkt ökning av gångförmåga och gångsträcka. 

Produkter
12 36 72