Hem » Varugrupper » Kompressionsstrumpor

Kompressionsstrumpor

Kompressionsstrumpor förebygger svullna fötter, trötthet, åderbråck, bensår och minskar risken för blodpropp samt att smärta kan lindras. För den som tränar bidrar kompressionsstrumpor till bättre närings- och syreutbyte i musklerna vilket förbättrar återhämtningen och motverkar träningsvärk.

FS6 Kompressionsstrumpor från Orthosleeve

FS6 är en kompressionsstrumpa stickad för att ge stöd för hälkudden samt hålfot och plantarfascia. Den lämpar sig därför för besvär som; hälsporre (plantar fasciit), hälkuddesyndrom, tunna och ömma hälar samt för svullna fötter. 

Baurfeinds kompressionsstrumpor VenoTrain Sport

Buerfeind är en av världens ledande tillverkare av medicinska hjälpmedel och deras VenoTrain kompressionsstrumpor är mycket sköna och omtyckte. VenoTrain kompressionsstrumpor uppfyller kraven i medicinproduktlagen och bär RAL-märkningen och har hög kvalitét och extra hög hudvänlighet. De används både förebyggande och vid behandling.
 

Bauerfeinds Training Sock Compression

Training Sock Compression är extremt sköna kompressionsstrumpor och passar utmärkt till både vardag och aktivitet. De har liksom VenoTrain en avancerad kompressionsstickning med muskelstimularande zoner, stötdämpade, extra tjocka zoner under trampdynorna och är av hudvänligt och luftgenomsläppligt material.
 
Då måttagningen utgår från skostorlek och inte från omfångsmätning är den ej klassad som en äkta kompressionsstrumpa.