Hem » Skydd & Ortoser » Handled & hand » Ont i handleden

Ont i handleden

Här finner ni handledsstöd och handledsskydd vid smärta i handled. Smärta i och omkring handleden kan bero på olika saker. Inflammation i tummens senskida (De Quervains), artros i tumbasleden, artros i handledens leder, förskjutning av någon av mellanhandsbenen eller skada i ligament eller sena kan ge smärta i eller omkring handleden. Vid artros, inflammation i senskida eller skadat ligament eller sena rekomenderas handledsortos eller handledsstöd för att avlasta handleden och underlätta vardag, arbete och aktivitet.

Våra handledsstöd vid ont i handleden

Våra handledsstöd är avancerat uppbyggda med kompressionsstickade partier, insydda avlastande pelotter och med stöd eller fixering av handleden för att avlasta och underlätta vardag, arbete och aktivitet. De är tillverkade i microfibermaterial som släpper igenom värme och fukt för att hålla hög komfort.  

Produkter
12 36 72
 • Ett handledsskydd som med skön kompression och justerbar skena stödjer handleden men avlastar nerver och kärl. För dig med artros, karpaltunnelsyndrom och smärta i handled. ManuTrain är något flexi...
  799 SEK
 • Ett stabilt handledsskydd som fixerar handleden men tillåter griprörelse. Rekommenderas vid Karpaltunnelsyndrom och större besvär i handled.
  990 SEK
 • Ett välbeprövat och omtyckt handledsstöd för stabilisering av handleden som samtidigt tillåter griprörelse. Rekommenderas vid Karpaltunnelsyndrom och överansträngd handled.
  425 SEK
 • Ett simpelt och smidigt handledsstöd för stabilisering av handleden som är populärt att använda vid sporter såsom tennis och golf.
  195 SEK
 • Ett välbeprövat, klassiskt handledsstöd med extra god stabilisering av handleden som samtidigt tillåter griprörelse. Rekommenderas vid Karpaltunnelsyndrom och överansträngd handled.
  583 SEK
 • En ny modell av handledsskydd för stabilisering och stöd både dorsalt och palmart/volart. Rekommenderas då ökad stabilitet behövs och som avlastning vid tennisarmbåge.
  298 SEK
 • Ny modell av stabiliserande handledsortos för stöd både dorsalt och palmart/volart. Ger mer stöd än Manex Radius Kort. Rekommenderas då ökad stabilitet behövs.
  339 SEK
 • Presentkort för hälsa och aktivitet. Köp den bästa presenten till nära och kära, ett presentkort som hjälper till aktivitet, friskhet och välmående!
  från 100 SEK