Hem » Skydd & Ortoser » Fot & häl » Hälsporre » PF8 - Nattstrumpa för hälsporre
 • Nattstrumpa PF8 vid hälsporre
 • Antislip-material

PF8 - Nattstrumpa för hälsporre

1 2 3 4 5
(3.3/5) Baserat på 84 betyg.
Storlek small/medium:
327 SEK
327 SEK

Beskrivning & storlekar

Nattstrumpa mot hälsporre (plantar fasciit). Hälsporre är ett smärtsamt tillstånd som kan ta flera månader att bli bra från. Kombinationen av biomekanisk korrigering med fotbädd för att avlasta plantarfascian tillsammans med stretching och excentrisk träning har visat sig vara ett effektivt sätt att minska smärtan. Ett skoinlägg med stöd för hålfoten kan också användas som en del i behandlingen, eftersom den ger en temporär korrigering av pronation som annars kan irritera plantarfascian. Mediroyal PF8® Nattstrumpan för Plantarfasciit har designats för att användas på natten för att sträcka på plantarfascian. Framtill på sockan finns ett band med kardborre som används för att justera foten i dorsalflexion. Upptill på sockan finns ett band med kardborre som används för att förhindra att sockan glider ner. Tåspetsen har ett anti-slipmaterial så patienten kan belasta sockan säkert vid exempelvis toalettbesök under natten.

Storlekar

Small/Medium: Skostorlek 35-40
Large/X-Large: Skostorlek 41-46

Läs mer

Specifikationer

Artnr: NPF8-L
Artnr: NPF8-S

Omdöme

Lämna ett omdöme

veJTU4
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma varugrupp

 • Joya Vienna är en klassisk sandal med Joyas mjuka sula. Sandalen har ett klassiskt utseende, men med Joyas fantastiska komfort.
  1 495 SEK
 • Joya Max II Black är en klassisk sandal med Joyas mjuka sula. Sandalen har en sandal med ett mer klassiskt utseende, men med Joyas fantastiska komfort.
  1 795 SEK
 • ID Zoom med rull-sula i kombination med en väldämpade sulpartier ger unik komfort och egenskaper.
  1 795 SEK
 • Joya Capri III Brown är en klassisk sandal med Joyas mjuka sula. Sandalen har en sandal med ett mer klassiskt utseende, men med Joyas fantastiska komfort.
  1 895 SEK